dreverbloggen

dreverbloggen

lyckedal.se


Hemsidan är uppdaterad

KennelnSkapad av Lasse 2014-02-02 15:54:01
Nu har jag uppdaterat hemsidan lite...

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post36

Hemsidan mm

KennelnSkapad av Lasse 2013-01-20 18:12:52

Jag har uppdaterat hemsidan lite. Nu är det hemsidan du når på www.lyckedal.se som gäller. Den andra har jag inte hunnit med att uppdatera ännu.

Jag kommer att hålla båda sidorna uppdaterade under 2013, sedan får vi se om jag lägger ner någon av dom.

Vi har beslutat att inte saluföra hundmat från Arona Trading (Tasty). Ägaren har sålt varumärket och det är inte klart för oss hur det kommer att hanteras framöver. Jag kommer att återkomma här på bloggen och på hemsidan om och när vi tar upp försäljning igen.

Anna- Carins kennel kan du hitta på www.dogpowers.se och hennes blogg heter dogpowers.blogspot.se. Där kan du läsa om, och följa Mayas väg till sin andra kull valpar som vi hoppas ska se dagens ljus i början av mars.

//L

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post24

Ändrad hemsida

KennelnSkapad av Lasse 2012-03-05 00:17:10
Nu har vi förändrat hemsidan igen. Jag går tillbaka till dinstudio så hemsidan kannås genom att klicka på eller kopiera länken www.lyckedal.dinstudio.se

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post15

Uppdaterad hemsida

KennelnSkapad av Lasse 2011-07-02 16:26:10

Nu har jag uppdaterat och fixat till lite på hemsidan. En himla tid tar det att ändra, speciellt när man gör det så glest som jag gör. Adressen är den vanliga, www.lyckedal.se så det är bara att klicka in och läsa.

Nästa projekt är att samla bilder och lägga in under flikarna så ni alla kan se hur hundarna utveklas.

Jag kommer inte att ställa ut drevrarna förrän de kan tävla i jaktklass, vilket jag räknar med att de kan göra under hösten. Viltspårträningen går skapligt både med drevrarna och jämtarna och faktiskt också med whipparna. Flera whippar har klarat anlagstestet, dock inte våra eftersom vi inte provat dom. Kanske gör det senare

Mot slutet nu har det varit en himla massa efterfrågan på whippettikar men nu är dom slut hos oss. Den sista - Mysan - åker till Skåne på tisdag och idag var det en norrman som ville hämta henne.

Hemsidan sitter jag och snickrar på själv och skulle uppskatta om du vill berätta för mig vad du saknar på sidan, om det är något som du inte gillar och andra synpunkter och tips.

Gamla Zita börjar verka trött nu så vi får väl se om hon orkar jaga något i höst. Märta är inte på något vis klar, för att säga inte alls påbörjad jaktträning så hon kommer att få mycket tid i skogen från 21 augusti.

21 augusti föresten ska jag ut på min första björnjakt på de nya markerna i Kättbo söder om Mora. Det ska bli riktigt kul...

Ett bra tips om ni vill se bilder av våra hundar är att ni kikar på Anna-Carins hemsida och blogg. Den hittar du på dogpowers.dinstudio.se

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post12

Hemsidan

KennelnSkapad av Lasse 2011-05-02 22:36:27

Då så, då kör vi på två sidor ett tag. Den ena är www.lyckedal.dinstudio.se och den andra är bara www.lyckedal.se. Kika in på dom och berätta för mig vad du tycker. Min kära hustru har också sin www.dogpowers.dinstudio.se. Där kan du gå in och kika lite på våra whippetvalpar. Det är två st av dom som vill flytta hemifrån nu...

Jag ska väl snygga till lyckedalssidorna med tiden och fylla på med lite bilder.

Just nu är det mest fart på whipparna här hemma och de bråkar mest hela tiden. Honey och Zita pallar inte med det så de har ristat in sitt bomärke i några av småttingarna, fast inte värre än att de överlevde.

Känner du någon som gillar att ställa ut hund, ha en följsam polare som inte gör så mycket väsen av sig om man inte vill det och dessutom i ett lagom format, både för den late och för den som gillar att röra sig. Den ska köpa en av våra whippetvalpar...

Kolla in www.dogpowers.blogspot.com så får du hela historien om morgondagens stjärnor i utställningsringarna

//Lasse

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post9

Hemsidan

KennelnSkapad av Lasse 2011-04-10 19:01:29
Hej alla bloggläsare...

Nu hoppas jag att ni kan se min hemsida. Den är inte på något sätt färdig och kommer att utvecklas löpande...

Adressen är just nu www.lyckedal.dinstudio.se men kommer inom mycket kort att bara vara www.lyckedal.se helt enkelt

//Lasse

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post8

Lyckedals Kennel

KennelnSkapad av Lasse 2011-04-10 15:54:43
Ja, då är det dags att berätta lite om kenneln. Kennelnamnet är Lyckedals kennel och vi håller på med uppfödning av drever och jämthund. Hustrun har också en kennel med Whippet så det är flera olika raser i vårt hus. Just nu har vi två jämtar, två drevrar och två plus sju whippets. Minst 6 av whipparna är till salu. De är nu 7 veckor och leveransklara från 16 april.

Lyckedals kennel håller på att producera en hemsida och om allt kommer att funka som jag vill så kommer den att kunna hittas när du söker på lyckedal.se. Just nu kommer man bara till B-one.com som är värdplats för hemsidan. Jag tar hustrun till hjälp för att fixa till det så det funkar.

Just nu är det tre och en halv hund kopplad till kenneln och det är gammeljämten Zita, drevern Mönstergårdens Honey, drevern Anie som vi kallar för Lillan därför att min son började kalla henne Lillen när hon var valp och så är det halva jämttiken Aika som vi kallar Märta. Den andra halvan avhenne är kopplad till hustruns kennel som heter DogPower´s.

Den sidan hittar du lätt på www.blogspot.dogpowers.se och där finns det bilder på alla hundarna, men främst whipparna. Just nu ligger det en massa bilder på våra Whippetvalpar på hennes sida.

Jag hoppas få ordning på min hemsida så fort som möjligt och ska göra den så läsvärd så du bara måste läsa den. Det kommer att finnas en himla massa spännande på den.


  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post6