dreverbloggen

dreverbloggen

lyckedal.se


Träningsälgarna

JämthundSkapad av Lasse 2013-03-09 19:34:29

Nu går det inte att ha Märta ute i hundgården längre. Älgarna har gått och lagt sig bara 10 och 15 meter från hundgården - fullt synligt - och bara skiter i att gå därifrån, så Märta har fått gå in och vara inne.

Det är nästan så hon har tröttnat på dom här älgarna och det är ju synd nu, när hon väl har börjat skälla på älg.

Dom drar väl förhoppningsvis iväg under natten och kommer tillbaka en sväng imorron igen. Så då kan hon få skälla en stund igen.

Tyvärr så blir det ju inget bra sök på hunden när det är älgarna som kommer till henne och det är ju inte så bra att hon lär sig att älgarna bara finns där runt henne och knallar runt lite, äter och går och lägger sig retligt nära och bara idisslar.

Annars är det viltspår/eftersöksträningen som pockar på och ska igång nu bara snön sjunker ihop lite och skaren försvinner. Jag var ute och gick en sväng med drevrarna och följde skoterspår. Det bar hur bra som helst trots att det säkert var 50 cm snö mellan mig och barmarken.

Återigen lyckas jag inte få till bilden på bloggen så jag får be dig besöka lyckedals kennel på facebook istället. Där finns en bild nu. Passa samtidigt på att gilla vår facebooksida - Lyckedals Kennel.

http://www.facebook.com/pages/Lyckedals-Kennel/341356535966118

eller till min sida på facebook

http://www.facebook.com/lasse.rydstedt.9

Till sist... Dogpowers har fått 6 whippetvalpar i lördags (2/3) och det finns en hanvalp kvar till salu om någon är intresserad.

http://www.dogpowers.dinstudio.se

  • Kommentarer(0)//dreverbloggen.lyckedal.se/#post27